fbpx

Böda Sand
22-26 maj 2024

Retreat
I am Enough®

Återupptäck dig själv och urkraften du sitter på. Den finns där. Du har bara låtit den sova.

Släpp prestationskraven och ge dig själv utrymmet att växa och bli mer av den du vill vara, inte den du tror att du behöver vara.

Dagar på en plats som väntar på att få ta hand dig.

Efter 9 år och 15 arrangerade dans-/yoga-/mindresor till Toscana, Italien. Är det nu dags att erbjuda innehållet på hemmaplan i Sverige. Jag ser så mycket framemot det här retreatet med dig.

20 platser. Är en av dem din?

/Rebecca

Kravlösa dansklasser.
Yin Yoga på stranden.
Slow Flow på mattan.
Workshops i självledarskap.
Meditationer.
Frigörande skrivande.
Egen tid.
Samvaro med likasinnade.
Guidning och coachning.

Välkommen till ett retreat mot inre klarhet och personlig växande

I jakten på att känna dig tillräcklig, för dig själv, för andra, är det lätt att tappa bort sig. Känslor av otillräcklighet, stress, frustration och vilsenhet.  Jag förstår, jag har själv varit där, och du ska inte behöva leva så.

Det är dags för dig att få ta ett steg tillbaka, andas, dansa, släppa ut din insida mer och återknyta till vad som verkligen betyder något. För dig.

På mitt retreat på Böda Sand bjuder jag in dig till magiska och stillsamma miljöer som ger dig förutsättningar för att tysta bruset och lyssna till det som djupet av dig vill berätta. 

Genom kravlös dans, flödande och fritt skrivande och workshops i självledarskap får du möjlighet att utforska och omskapa din inre och yttre värld.

När du lämnar retreatet har du en klarhet i vad din riktning ska vara och du vet vilka steg du behöver ta för att gå i den riktningen. 

Framför allt har du fått skalat av, väckt kraften i dig och låtit hon som är du på riktigt fått ta mer plats. 

 

Det handlar om dig nu

Gör plats för det oväntade

Mitt i naturens tillåtande form kommer du att lära dig att lägga prestationen åt sidan och istället omfamna processen att upptäcka dig själv. Genom  ett noga utvalt upplägg för dagarna, är mitt retreat utformat för att ge dig de verktyg och insikter som behövs för att navigera i livets utmaningar. Med mer lugn, kraft och tillit till att du har förmågan att påverka ditt liv, och att sådant du tror är omöjligt faktist är möjligt. 

Ett kravlöst utrymme för ditt växande

Det här retreatet är inte bara en paus från vardagen, utan en chans att återansluta till ditt inre jag. Det är en inbjudan till dig som kvinna som känner dig fast, stressade, otillräcklig och sökande efter en riktning i livet. Vi skapar tillsammans ett stödjande och kravlöst utrymme där du kan utforska, växa och hitta de nycklar som låser upp dörrarna till en framtid du längtar efter. Men också hur du kan hitta mer ro där du är just nu. 

Ditt nästa steg

Är du redo att göra den här resan? Att ge dig själv den gåvan av tid, uppmärksamhet och kärlek?

Anmäl dig idag och ta ditt första viktiga steg mot en härligare framtid, där du genom att ha verktygen, kommer sitta i förarsätet av ditt liv och uppleva mer harmoni på din insida.

Platserna är begränsade för att säkerställa en intim och kraftfull upplevelse för alla deltagare.

Styrka Inifrån.
Mod Att Växa.
Skapa Din Framtid.

Det praktiska

Här hittar du all praktisk informaton om upplägget för retreatet. 

Viktigast att tydliggöra är att du bokar aktivitetspaketet med mig direkt. Boende- och matpaketet bokar du direkt med Böda Sand. Se mer information här intill.

Kontakta mig direkt om du har några funderingar på [email protected].

retreat rebecca krantz

När & var?

22 – 26 maj 2024 på Böda Sand, Öland.

Vi startar kl. 18:00 onsdag 22/5.
Vi avslutar kl. 14:00 söndag 26/5.

Läs mer om Böda Sand här.

För vem?

För dig som definierar dig som kvinna och som känner något/några av följande:

 • Sitter fast
 • Upplever för mycket stress
 • Känner dig otillräcklig
 • Söker efter en riktning i livet
 • Vill prioritera dig själv och ditt mående

 

Du behöver inte ha några förkunskaper om dans eller yoga. Du kan delta oavsett. Jag har haft många deltagare genom åren på mina dans- och träningsresor som aldrig dansat eller yogat. De har åkt hem med ett stort leende varje gång!

Programupplägg/Dina dagar

Du väljer dina dagar som du önskar utifrån programmet, hur kroppen känns och vad du behöver just där och då. Det är gott om luft i programmet där du spenderar din tid precis som du önskar.

Ca 3 veckor innan retreatet får du programmet skickat till dig. Dagarna kommer i stora drag se ut ungefär så här:

 • Lugn morgonklass m. meditation
 • Frukost 
 • Workshop i självledarskap m. rörelse
 • Lunch
 • Dansklass
 • Workshop i självledarskap
 • Avslappning
 • Middag


Onsdagen börjar med incheckning kl. 18:00 och en skön flödande klass innan middag. Söndagen avslutas ca 14:00 med en djup avslappningsövning.

icon5

Vad kostar det?

Aktivitetspaketet med mig kostar 3 750:- och det bokar du direkt genom att klicka här eller på någon av boka knapparna. då har du säkrat din plats.

Tillkommer gör boende- och matpaket med Böda Sand enligt följande:

 • Egen stuga 7 250:-
 • Stuga för 2 pers 6 030:-/pp
 • Stuga för 4 pers 4 890:-/pp

Avbeställningsskydd för stuga och matpaket är valfritt och du kan läsa mer om det här, samt ange vid bokning vad du önskar. 

Avbokning av aktivitetspaket med mig kan göras fram t o m 1 april. Därefter är inte avbokning möjlig. Däremot kan du ge bort din plats till någon alt. ha din anmälan innestående till andra event och retreats jag gör. 

Vad ingår i boende- & matpaket?

Du kontaktar Böda Sand direkt på 0485-222 00 för bokning alt. [email protected]. Du väljer själv någon av följande stugor:

Stuga Typ 7:1 – Hittar du här 

Stuga Typ 8 – Hittar du här 

Lakan och handdukar ingår samt slutstäd.

I matpaket ingår följande:

4 frukostbuffé
4 luncher
2 middag husman
1 middag 2-rätters (fredag)
1 middag 3-rätters (lördag)

Inklusive alkoholfri dryck och kaffe. 

Hur kommer jag dit?

Med buss:
Silverlinjen, hållplats Böda. www.silverlinjen.se

Med tåg/buss:
Kalmar station
Därefter buss till hållplats Böda Sand.

Med bil:
Önskar du/ni samåka så hör av er så kan jag hjälpa till att stämma av med övriga deltagare om fler vill dela bil.

OM BÖDA SAND

Böda Sand på Öland är en oas av lugn. Omgiven av lummig skog och en vidsträckt strand med sand som får dig att tro att du lämnat Sverige. Här är för mig den finaste platsen för retreatet “I am Enough®”. Där du kommer kunna njuta av dans, yoga, meditationer och workshops i självledarskap. 

Här, där skogens tystnad möter havets rytm, skapas en unik plats för din reflektion och personliga tillväxt. Stoppa fötterna i den orörda sanden, till ljudet av stilla vågor i morgonstund. Vandra genom skogen och känn dig omfamnad av lugnet. Sätt dig ner och upplev vinden mot huden och genom ditt hår.

All träning kommer ske utomhus. Endera på stranden, på gräset eller i skogen. Skulle det regna så kan vi göra allt under tak. Workshops både inom- och utomhus. 

Här kan du återhämta dig på dina villkor, återuppväcka din inre kraft,  och lämna platsen med mer energi, klarsynthet på vad du vill och behöver och glädje genom hela dig. Framför allt hoppas jag att du ska ha landat i att du är tillräcklig precis som du är.

Jag vill bjuda in dig till en plats som har kommit att betyda mycket för mig. Välkommen till Böda Sand och din egen inre resa. Checka ut från omvärlden och in i dig själv. 

Du är tillräcklig. 

Din guide

Rebecca Krantz

Du är viktigast i ditt liv.

Jag lägger all min värme, tanke och planering i att skapa just det utrymme som kan hjälpa dig att landa i dig själv.

Ge dig tiden och tilliten till att du besitter all den kunskap och kraft du behöver för att leva mer som du vill och kanske drömmer om. 

Jag ser det som min uppgift  att guida dig, och det vill jag göra utifrån där du är just nu och mot det du vill till.

Känns det svårt att se vägen framåt så kommer jag hjälpa dig bena ut hur du kan skapa klarhet för dig själv runt det. 

Du är den du är med din historia. Jag är den jag är som mig själv, mamma, partner, dotter, vän, dansare, instruktör, projektledare, livs- och ledarskapscoach samt egenföretagare. 

Men rollerna vi har behöver inte definiera oss. 

Viktigast är att vi kan få mötas människa till människa. Avskalat och utan prestation. Vi får vara de vi är. Du och jag. 

Jag hoppas vi ses på Böda Sand. 

Kram
Rebecca

"Jag har precis ätit frukost och drömmer mig tillbaka och blir fylld av glädje och energi. Tittar på korten och filmerna och blir glad och längtar tillbaka. Vilken vecka, vilka duktiga ledare och inspiratörer, härliga deltagare och vilken underbar gård. Klasserna var bra anpassade och roliga koreografier, bra jobbat 👏🏻💕. Jag har också tagit med mig inre reflektioner om att ta tillvara på glädjen i livet och vara i nuet som jag kommer att jobba vidare med."

En helt fantastisk resa om man tycker om och längtar efter att få vara i nuet. Roliga människor, fint upplägg och jag rekommenderar verkligen andra att åka om du har en känsla av att få komma ifrån och få vara i nuet. Testa att dansa, yoga och bara vara.

Tänker tillbaka på den jättehärliga veckan vi hade tillsammans. En sån go känsla och leendet når öronen. Ni alla bidrog till att mycket av mitt bagage släppte, jag fick vara med och dög precis som jag är och det är så underbart. Stort tack🙏