fbpx

Min Coachning

Du pratar. Jag lyssnar. Vi tar dig dit du vill.

Så: Du vill förändra ditt liv. Yes? Du har något som skaver. Kan vara jobbet. Kan vara privatlivet. Eller dina egna tankar. Det kan också vara så att du inte riktigt kan sätta fingret på vad som skaver. Bara att det skaver. Och det får konsekvenser.

Du är inte riktigt närvarande med familjen. Mörka moln från jobbet följer med hem och spökar under middagen. Du kanske tappar humöret ibland. Svårt att sova? Vanlig åkomma. Jobbångest? Ännu vanligare. Du kanske känner att du har tappat fotfästet och funderar på vem du är och vem du vill vara.

Men vet du en sak? Det är inte ditt fel. Du är människa och gör så gott du kan. Och det behöver inte fortsätta vara stökigt på insidan.

Du kan få tillbaka ditt liv. Ett liv som DU trivs med. Bra relationer. Spring i benen på väg till jobbet. Fjärilar i magen när du möter din familj. Ett liv utan ångest, relationstrassel och stress.

Låter det för bra för att vara sant?

Idag kanske det låter som en omöjlighet. Men när du och jag har jobbat några veckor tillsammans kommer du märka skillnad. Konkret skillnad. Du mår bättre. Du känner dig starkare. Och stress, ångest och skuldkänslor minskar. Och nej – du kommer inte få någon metod att följa. Eller något 12-stegsprogram. DU är mitt material. Mitt program finns inom dig.

Det här kan du räkna med när jag coachar dig:

Min coaching är baserat på vetenskaplig forskning, bland annat inom neurovetenskap (hur hjärnan fungerar), kommunikations- och beteendevetenskap. Men som sagt så har jag har ingen färdig metod jag använder på alla, ingen kursplan “one-size-fits-all”. Jag har däremot en stor verktygslåda att arbeta med utifrån vad just DU behöver. Vi jobbar tillsammans för att du ska ta dig framåt och få det liv som du vill ha. Du får konkreta, effektiva och enkla verktyg som hjälper dig steg för steg mot ditt drömliv.

Ska vi köra igång? Du pratar. Jag lyssnar. Vi tar dig dit du vill.

 

Spela videoklipp
My passion is to move you! By heart. By brain. By doing.
Rebecca Krantz

Jag coachar både digitalt och fysiskt.

Coachar jag dig fysiskt förespråkar jag, så länge vädret tillåter, att vi promenerar eller hittar en fin plats utomhus för coachningen.

Rörelse och rogivande miljö har en positiv inverkan på det mentala och möjligheten att hitta svar på ett djupare plan inom dig själv.

För du har svaren, ibland gömda under lager av distraktion.