fbpx

Kontakta mig!

Kontakta mig om du är intresserad av att veta mer kring vad jag kan bidra till er med inom:

  • Föreläsning
  • Skräddarsydd workshop
  • Masterprogram för företagsledare
  • PT coachning för ledare
  • Självledarskapsprogram för ledare och medarbetare
  • Övriga tjänster inom retreats

 

Varför ska du boka ett möte med mig?

Jag gissar att du går i funderingar kring självledarskap, relationer på arbetsplatsen och hur ska det där med kommunikation egentligen fungera? Drömmer du om att skapa det där grymma teamen på ditt företag som levererar i världsklass, samtidigt som du och de mår gott på insidan. 

Är du ute efter en person som kan riva av en föreläsning ni sent ska glömma? Eller vill du att jag kommer och stannar lite längre. Så vi hinner jobba mer på djupet med det ni önskar nu och framåt. Jag hjälper er dit ni vill utan floskler och med uppkavlade ärmar. 

Ni får konkreta och enkla verktyg att jobba med och som fungerar. Räkna med humor så att ni har roligt när ni lär. En norrländsk passionerad människa som älskar att jobba med människor och skapa mer välmående sammanhang.  Ödmjukhet till dig och dina medarbetare och jag kommer se er, lyssna på er och vara med er till 100%. 

Hör av dig och boka gärna in ett kostnadfritt möte med mig. Då får jag möjlighet att lyssna till dina behov och räta ut eventuella frågetecken. Utifrån det kan vi se om jag kan vara rätt person att samarbeta med. Rätt person för att hjälpa dig och er att skapa välmående tillväxthistoria.

Jag ser framemot att prata med dig.

Med värme,

Rebecca

Kontakta mig

Jag återkommer inom 48 h på vardagar.

Är det mer akut? Ring mig! 

Kontakta mig direkt

Fyll i dina uppgifter här

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.