fbpx

Move By Heart®

Är ett välgörenhetsprojekt som genom tränings-/föreläsningsevent samlat ihop nästan 200 000:-. Insamlingen sker genom att 100% * av deltagarintäkterna går direkt till en organisation i Sverige som bidrar till att barn och unga ska bli tryggare och må bättre.

För mig har det alltid varit viktigt att få bidra till något större. Skapa sammanhang där vi tillsammans lyfter ljuset över mörkret och krokar arm för att göra skillnad. Varje en av oss kan göra skillnad. Tillsammans ännu mera. Vill du också vara med och bidra?

Move by Heart® startades av mig, Rebecca, i liten skala 2014 och som sen vuxit. Det började som endast ett tränings- och dansevent, men innefattar nu också föreläsningar.

Idén med välgörenhetseventet är att 100 % * av deltagarintäkterna har gått och går till välgörenhetsorganisationer som gör skillnad för våra barn i Sverige. Jag projektleder, arrangerar och genomför eventet utan att tjäna en krona. Det är barnen och ungdomarna som är mitt och deltagarnas/åhörarnas fokus. 

I år, 2024, är mitt fokus att lyfta den psykiska ohälsan bland barn och ungdomar, och jag kommer göra det med fler antal välgörenhetsevent. Insamlingarna under året går till olika organisationer som jobbar med att stötta upp ungas psykiska ohälsa och som arbetar proaktivt med psykisk hälsa. 

*Hittills har jag genom alla event fått sponsring av lokal och lön för hustekniker sponsrat av företag. Detta har gjort att det varit möjligt att skänka 100% av intäkterna till insamlingen. Det är alltid min utgångspunkt. Om det inte är möjligt är det endast faktiska kostnader för lokal och ev. hustekniker som behöver dras av från intäkterna. Så vill du vara med och synas och sponsra så är du mer än välkommen att höra av dig. 

Vad? När? Var? Vem?

Vem är föreläsningen för?

För dig som är ledare och vill kompetensutveckla dig själv och dina medarbetare i självledarskap.

 Det har aldrig varit viktigare med självledarskap och förmågan att tidsstyra och prioritera rätt. Vi kan inte göra allt för alla och du som ledare kan inte skapa självinsikt, medvetenhet och drivet att kontinuerligt lära. Men det kan varje individ göra – genom att leda sig själv! Genom självledarskap blir du bättre på att leda dig själv i stort som smått och det leder till bättre förståelse, kommunikation och ett mer välmående team. Och ett välmående team presterar bättre – mycket bättre! 
Rebeccas föreläsning Moving Boundaries – Skapa självstyrande team och öka tillväxten med självledarskap! är nyckeln till att frigöra den fulla potentialen i varje medarbetare och därigenom öka er tillväxt och ert välmående som team. 
 
Investera i dina medarbetares utveckling och se hur ni tillsammans kan nå ännu bättre resultat! Och det utan att du som ledare ska behöva lägga mer tid för det kommer dina medarbetare att göra! Missa inte denna föreläsning som blir en katalysator för ett starkt och välmående 2024! 
 
The best time to start was yesterday. The next best time is now. Just do it!
 
Rebecca Krantz har föreläst för över 8 000 personer om självledarskap, relationer och kommunikation som lyfter både individen och företaget.
 

Vad är Move by Heart®?

Ett härligt och varmt välgörenhetsevent utöver det vanliga!

Har du någonsin befunnit dig i ett rum där alla som är där vet att det bidrar till något större? Det är något med den energin som övertygar mig om att ljuset alltid kommer vinna över mörkret. Nedan ser du tidigare insamlingar och vilka organisationer som har fått ta del av dem. 

201412 000:- till UNICEF – Jakobsbergs Folkhögskola
2018 100 136:- till ECPAT Sverige – ECPAT Sverige var på plats. Lokalsponsor Artipelag.
201946 015:- till ECPAT Sverige – ECPAT Sverige på plats. Lokalsponsor Clarion Hotel Arlanda.
202430 500:- till Tilia för ungas psykiska hälsa. Tilia på plats. Lokalsponsor Scandic InfraCity.
2024 – ??? till TigerLilja i Varberg för ungas psykiska hälsa – Varbergs Teater 

Move by Heart® arrangeras och genomförs helt ideellt av mig Rebecca. Det gör även de som hjälper mig och är delaktiga, så som föreläsare, instruktörer, volontärer m. fl. Jag söker företagssponsring av lokal och till omkostnader som inte går att skala bort. Allt för att deltagaravgiften 100% ska gå till insamlingen. Inga 10% hit och dit för administration etc. Eventuellt överskott från företagssponsring går till insamlingen. Skulle jag inte lyckas lösa sponsring av lokalkostnad så dras den av från intäkterna. Men det har ännu inte varit aktuellt.

Hur blir du en del av Move by Heart®?

Genom att anmäla dig till det aktuella eventet, just nu en föreläsning riktad mot dig som företagsledare som både vill kompetenshöja dina medarbetare och samtidigt bidra till en viktig lokal ungdomsjour i Varberg. Ingen återbetalning sker, men du kan överlåta din plats till någon annan. 
 

Vill ditt eller vet du ett företag som vill vara med och synas och sponsra Move by Heart®?

Tillsammans kan vi bidra till att göra skillnad med de kunskaper och tillgångar vi har. Jag söker företag som önskar sponsra bidrag till hyran av Varbergs Teater och samtidigt synas i samband med föreläsningen. Blir den sponsrad går mer pengar till Ungdomsjouren TigerLilja viktiga arbete. Hör av dig till [email protected] om du har tips. 

 

Varför TIGERLILJA i Varberg?

Den psyiska ohälsan bland barn och ungdomar fortsätter öka drastiskt och är alldeles för utbredd. Det är vi vuxna som behöver ta ansvar och hjälpa dem till välmående och trygghet igen. 

Den psykiska ohälsan beror på olika faktorer och är så klart inte lika för alla. Några faktorer kan vara stress och oro (generellt och för det som sker i omvärlden). Omgivningens förväntningar (skola, föräldrar och kompisar), våld i relation, sociala medier med skeva ideal, sociala mediers påverkan på utanförskap, utsatthet på nätet, diagnoser utan stöd i skolan, klimathot och ökade prestationskrav. För att nämna några.

TigerLilja är en liten ideel förening i Varberg som behöver mer stöd för att kunna möta det behov som finns. Behovet är större än de resurser som finns. Nu har du och jag en chans att hjälpa dem och våra unga i Varberg.

De är en ungdomsjour. En plats för unga. De stöttar genom chatt eller mejl utan press. För skolor erbjuder de våldspreventiva föreläsningar om porr, sex & samtycke, våld och machokultur. De är det där syskonet, trygga vuxna eller vännen en ung kan behöva. 

De är viktiga. De behövs. De behöver din och min hjälp.

Varma hälsningar,
Rebecca

INSTRUKTÖRER

MOVE BY HEART

Niloo Lopez

KONFERENCIER
ZUMBA KLASS

”Niloo är marknadschefen och föreläsaren som kan sätta vilka höfter som helst i gungning. Därför är jag väldigt glad att få ha henne med som konferencier för dagen. Hon kommer med sin sköna stil peppa oss alla till en härlig stämning, och kommer från scenen hålla i schemat för dagen.” Rebecca

Niloo är en energisk och driven instruktör som fullkomligt älskar dans, särskilt latinamerikanska och karibiska rytmer. Att få förmedla glädje, musik och frihet genom dans är bland det bästa hon vet. Det har hon dessutom haft förmånen att få göra i över 20 år. Hon instruerar för närvarande Zumba på SATS i Stockholm.

 

Maria Bild

BAM BAM

”Bam bam” är en härlig klass full av enrgi och dansglädje! Det är en blandning av salsa och samba. Inga förkunskaper behövs. ALLA kan vara med!

Maria Bild är tävlingsdansare i grunden och har bland annat fyra SM-guld från den tiden. Har medverkat i sju säsonger av TV4:s Let´s Dance där hon vann den första tillsammans med Måns Zelmerlöw. Idag driver hon eget företag och har förutom dansskola även klasser i SOMA move, yoga, pilates, styrketräning, löpning, personlig träning och coaching. Mer om Maria: www.mariabild.com.


Åsa Fornander

DANCE DETOX FLOW

Åsa Fornander är en av Sveriges mest etablerade gruppträningsprofiler, framförallt inom dans och yoga.

Hon har skapat tre egna koncept och hon utbildar och inspirerar instruktörer och deltagare över hela världen. 

Åsa har vunnit guldhjärtat för årets instruktör – och även internationella awards för sin innovation inom gruppträning Åsa kommer presentera ett av sina koncept: Dance Detox FLOW 

Dance Detox FLOW är ett danskoncept i gruppträningform – där inspirationen kommer från jazz och modern dans En tillåtande klass vars grundtanke är att frigöra stress och olust och istället boosta upp med kraft, energi och lustfylldhet Vi fokuserar på flöde, närvaro, andning och på att bli påfyllda och starka inifrån och ut. Som yoga – fast dans. 

Self Love, Stress relief & Soul Cleanse 

 

Rebecca Krantz

GRUNDARE AV MOVE BY HEART®
FÖRELÄSNING - MOVING BOUNDARIES
DANSKLASS "AFRO JAM"

”Här har du mig, Rebecca, som har grundat Move by Heart® . Det finaste med att få arrangera det här eventet är att det samlar så mycket godhet och kraft, som i sin tur leder till en insamling som kommer göra skillnad för barn och ungdomar som inte mår bra och/eller behöver någon att få ventilera sina tankar med. Tilia bidrar genom sitt viktiga arbete med att både föreläsa och ge verktyg i hur man kan bygga sin självkänsla som ung, de har böcker, Tiliapodden, en chatt dit ungdomar kan vända sig, de skapar samarbete med andra organisationer som bidrar till barns psykiska hälsa och mycket mera. Så viktigt arbete. De är hjältar och en ära att få bidra till deras organisation!”

Rebecca har lång bakgrund som dansare, träningsinstruktör, projektledare och coach. Fokus på att alla ska få ta sin plats och få vara som var och en önskar vara. Prestation byts mot ”prestaskit”. På hennes dansklass Afro Jam dansar vi barfota (om du vill) och låter kroppen ryckas med i sköna enkla rörelser till trummor och andra sköna vibes. Det blir svettigt och frigörande! Har du inte dansat förr kommer du kunna hänga på i alla fall. Jag lovar! 

Föreläsningen Moving Boundaries handlar just om det titeln säger, att flytta gränser. Dina gränser. Kanske behöver de förtydligas, förstoras, förminskas, rivas, bytas ut. Du får med dig några konkreta verktyg och tankesätt för hur du kan göra framåt för att leda dig själv i ditt liv mer tydligt. Välja in och välja bort för att förflytta dina gränser så de omfamnar och tar dig mot det du vill.  En rejäl boost till ditt självledarskap!

Jesper Fästh

Dansklass "DANCE!!"

Jesper är instruktör och med hjärtat på rätt ställe som skapar ljuvlig stämning på sina dansklasser!

Jesper har turnerat med Showgruppen Up With people runtom i världen och därefter utbildade han sig på Balettakademin – yrkesskola för professionella dansare. Under tio år arbetade han som professionell dansare runtom i Skandinavien och har medverkat i flertal shower, filmer och musikaler som t ex.: Cats, Fame, Skönheten och Odjuret , Evita, Crazy for You m fl. Sedan 2006 arbetar han på SATS som dansinstruktör.

Jespers klasser är svettiga och fyllda med glädje och energi och för honom är dansglädjen viktigast, inte hur man dansar utan att man dansar. Alla kan dansa! Så häng på den här klassen och låt dig ryckas med, höger och vänster löser sig.

Annso Blixt

GENERALSEKRETERARE TILIA

Annso Blixt är grundare och Generalsekreterare av den ideella organisationen Tilia. Genom sitt engagemang har hon bland annat blivit utsedd till ”Årets medmänniska” av Svenska hjältar och mottagit Psynkpriset av Sveriges kommuner och regioner.

Tilia har sedan 2012 arbetat med unga och unga vuxnas psykiska hälsa, genom bland annat en stödchatt som är öppen varje kväll, året om. Ungas egna röster har fått vara grunden till hur organisationen utformats, vilka aktiviteter som genomförs och vilken typ av påverkande arbete som bedrivs.

Annso kommer finnas på plats på Move by Heart och berätta om deras viktiga arbete och varför hon valde att starta Tilia för snart 12 år sedan. 

Kontakta mig

Jag återkommer inom 48 h på vardagar.

Är det mer akut? Ring mig! 

Kontakta mig direkt

Fyll i dina uppgifter här

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.