fbpx

Kunderna har ordet

"Efter vår skräddarsydda workshop i teambuilding och självledarskap kan jag säga att upplevelsen var fantastisk. Både jag och mitt team kände en riktig kick-start inför säsongen och vi har aldrig känt oss så sammansvetsade som nu. Vårt huvudsakliga mål med workshopen var att definiera oss som team och förbättra vår kommunikation, feedback och konflikthantering. Jag upplevde att dessa mål möttes effektivt, särskilt med den flexibilitet som workshopen erbjöd.

Vi har nu en djupare förståelse för varandra som individer och har satt upp ramar för hur vi ska fungera tillsammans. Dessutom har vi fått verktyg för feedback och insikter i hur olika människor kommunicerar. Jag har märkt en omedelbar förbättring i teamets dynamik och kommunikation. Ett särskilt minnesvärt moment var när vi diskuterade viktiga tillstånd för oss alla och kom fram till en gemensam syn på hur vi ska arbeta tillsammans.

Som workshopledare uppskattade jag Rebeccas avslappnade och inbjudande sätt, vilket skapade en bekväm atmosfär. Sammanfattningsvis känner jag att vi nu är ett tryggare och starkare team inför den kommande sommarsäsongen. Jag skulle definitivt rekommendera denna typ av workshop till andra team."
Annie Rosén
Hotellchef, Hotell Gute & Breda BLICK
"Rebecca är en av de mest kompetenta projektledare jag arbetat med under mina 25 år i eventbranschen. Hon har en fantastisk förmåga att se helheten och samtidigt vara noggrann när det gäller detaljerna. Som kommunikatör är Rebecca suverän på att förankra beslut och projektets fortskridande såväl internt som till leverantörer och övriga intressenter i projektet. Kort och gott, Rebecca är en riktig klippa!"
Jan Welander,
Ägare Split Kommunikation
"Rebecca kom in i kedjan som en frisk fläkt. Såg till att MÖTA medlemmen/människan. Hon blev snabbt omtyckt, och många av oss ute i landet kallade på hennes uppmärksamhet och såg hennes kompetens. Att få 130 st medlemsföretag att samarbeta mot samma mål är inte lätt, men genom Rebeccas förmåga att coacha och möta oss i våra behov, fick vi enorm hjälp.Jag glömmer heller aldrig året då hon var projektledare för vår Kick-Off med ca. 500 st deltagare. Den bästa jag upplevt under mina 25 år i Comfortkedjan."
Lisa Wiik
VD Wiiks Rör och styrelseledamot i Comfort-kedjan
"Jag har gått från ord till handling på några områden. Jag märker av en större arbetsglädje hos mig själv och på den enhet jag ansvarar för. Jag har också stärkt min självkänsla och mitt självförtroende i ledarskapet. Kombinationen av coaching träffarna, föreläsningar (och videos i kursportalen) och att arbeta med kursportalens övningar. Det har också varit en väldigt ödmjuk, stöttande och lärande stämning i gruppen. Jag skulle nog säga att då den är över en längre tid så har jag ’committat’ mig mer och hållit lärandet och implementerandet levande på ett annat sätt än tidigare ledarskapskurser. Rebecca är som utbildare engagerad, ödmjuk och empatisk. Också genuin och tydlig var hon själv står i sin roll som utbildare, coach och person. Jag tipsar att gå utbildningen om man känner att man stagnerat i sitt ledarskap och vill utvecklas med andra samtidigt som man vill ha många verktyg att ta till för att skapa den förändring man behöver. Den grupp jag gick i var blandad så till vida att vi kom från olika branscher och hade olika erfarenheter, det har varit mycket givande."
Kerstin Brinkman
Enhetschef, Statlig myndighet
"Rebecca är en fantastiskt inspirerande och glädjespridande föreläsare. Alla våra 90 medarbetare var lyriska efter föreläsningen och glädjen i rummet var väldigt påtaglig hos medarbetarna. Många av medarbetarna uttryckte att det var den bästa föreläsningen på länge!"
Maria Pettersson
Enhetschef/ Barnsjuksköterska Sollentuna och Rotebro BVC samt Sollentuna Amningsmottagning 
Annie Rosén, Hotellchef Hotell Gute & Breda Blick (Visby) Heldagsworkshop med ledningsgrupp
Kerstin Brinkman, Enhetschef på statlig myndighet
Deltagare ledarskapsprogrammet "Moving Leadership"
Annie Rosén, Hotellchef Hotell Gute & Breda Blick
Deltagare ledarskapsprogrammet "Moving Leadership"
Charlotta, Sektionschef, Försvarsmakten
"All den kunskap dessa månader bjudit på i kombination med gruppens gemenskap och den individuella coachningen tycker jag att alla med någon form av ledarroll borde unna sig. En investering i dig själv och en investering för företaget. Rebecca är ett fantastiskt bollplank med mångårig erfarenhet från olika företagskulturer och branscher. Hon kan verkligen bidra för att få oss att utvecklas som ledare och plocka fram det bästa ur oss vilket gynnar både individen och företaget.Jag skulle gå denna utbildning (Moving Leadership) om och om igen om jag fick chansen."
Kristina Rosic, Entreprenör
"Vill du bli en framtidens ledare, är denna kurs ovärderlig. Rebecca arbetar pedagogiskt och inkännande med uppdaterad forskning för ledarskap, med en fantastisk förmåga att inkludera och engagera deltagarna. Man får insikt om sig själv och sina egna utmaningar som ledare, man får personliga tips och råd samt ett nätverk av duktiga ledare om man vill. Framför allt får man nya perspektiv på ett inkännande och pedagogiskt sätt, tillsammans med hela gruppen. Rebecca är verkligen en framtidens ledare idag och jag är mycket tacksam för denna kurs och dess deltagare. Jag har utvecklats mycket och ser fram emot fortsättningskursen på min resa till framtidens ledare."
Carina Jonsson, Verksamhetschef Fontänhuset
"Jag kände mig innan utbildningen med Rebecca väldigt ensam i min ledarskapsroll och började tänka negativa tankar. Med utbildningen har jag fått med mig att jag absolut inte är ensam och inte oduglig heller. De verktyg jag fått med mig har stärkt mig som ledare, allt är inte svart ellet vitt. Jag är inte heller rädd att misslyckas och det går alltid att börja om och pröva en annan väg. Gruppcoachningen var väldigt bra där man kunde dela tankar och erfarenheter med varandra.
Materialet har varit enkelt och nyttigt att ta till sig."
Annie Rosén, Hotellchef Hotell Gute & Breda Blick
"Fantastisk heldagsworkshop! Både jag och mina medarbetare fick en riktig kick-start på säsongen och har aldrig känts så tighta som nu. Vi behövde landa i vilka vi är som team och hur vi ska fungera ihop. Att prata igenom vilka tillstånd som är viktiga för oss alla och landa i en gemensam syn på hur vi ska arbeta ihop var väldigt värdefullt. Sedan behövde vi verktyg och hjälp kring kommunikation, feedback och konflikthantering. Detta möttes upp väldigt bra, och dessutom med en flexibilitet där innehållet anpassades under workshopens gång."
Föregående bild
Nästa bild
Såg webinaret för att sen gå Rebeccas utbildning. Bland det bästa jag har gjort EVER...värt varenda öre. Snacka om att skala löken, lager från lager, in i ditt djupaste inner. Där du vet.. Där du känner.. Där svaren finns.. Rekommenderas innerligt.
Veronica S
"Varmt tack för en grym kurs och sättet du förmedlar på. Jag har använt dig lite som mentor i hur du möter människor i gruppcoachningen. Allt är digitalt, alla har olika behov och du klarar ändå att se alla utifrån behov och sprida värme. Du betyder skillnad ❤️"
Anita E
Anna Löf, Deltagare Dansresa Toscana
"Är så otroligt tacksam att jag åkte på denna resa! Allt överträffade mina förväntningar, dansen, maten, den ljuvliga gården men framförallt alla underbara människor som var med på resan! Kommer definitivt åka igen!!!"
Sara Kroné Karlsson, Deltagare Dansresa Toscana
"Kan varmt rekommendera denna träningsresa med Rebecca på Holistic Future till magiska Toscana med härlig miljö och träning, mycket god mat och trevligt sällskap. Det är ett bra koncept med träning, dans, avkoppling och utflykter tillsammans med fantastiskt god mat och dryck. En vecka för att koppla av och fylla på med energi och bara tänka på sig själv! Att starta morgonen med vacker soluppgång i den Toscana landsbygden värmer i hjärtat. Jag kommer tillbaka ❤️"
Erica Larsson, Deltagare Dansresa Toscana
"En perfekt resa om man vill röra på kroppen, äta gott! Umgås med härliga människor och samtidigt helt okey att vara själv! Jag hittade tillbaka till mig själv och stressade av och fick prova på olika sorters dans och träning. Mer än jag hade hoppats på! Suveränt upplägg, mycket variation och en underbar plats!"
Cecilia Larsson, Deltagare Dansresa Toscana
"Det finns en anledning varför jag år efter år, följer med Rebeccas träningsresa, till underbara Toscana och Anticoborgo di Tignano. I år var det mitt 8:e år och jag njuter lika mycket varje gång. Det var väl planerad vecka fylld av fantastisk dans, slow flow, blandad träning, föreläsningar, god mat och många skratt bland trevliga vänner.   Den vackert belägna gården som ligger bland Toscanas kullar erbjuder smakfullt inredda rum. Utsikten får man aldrig nog av. Bara det får en att känna ett lugn. Fantastiskt trevlig och omtänksam personal. Maten, den smakar precis som man har drömt om. Kan varmt rekommendera denna resa. Lovar att det kommer att bli ett minne för livet "
Maria Sellin, Deltagare Dansresa Toscana
"En wow upplevelse.🥰 Min första tanke när jag läste om resan var: Vad kan gå fel? Toscana, Yoga & Dans. Det bästa som finns😍  En fantastisk resa på alla plan, som gett mig utmaningar som jag övervunnit, glädje, lugn & fantastiska möten med underbara människor. Åh Rebecca💖 du gjorde ett otroligt starkt intryck på mig, så jordnära. Tack för din positivitet, coachning, tips och råd."
Christina Wapner Svendsen, Deltagare Dansresa Toscana
"En ⭐⭐⭐⭐⭐ Dans &Yoga resa utöver det vanliga.  Att hålla till på en genuin Toscansk pittoresk gård där man får dansa och yoga sig dagligen tillsammans med likasinnade människor i mindre grupp och proffsiga instruktörer är enormt roligt.  Den gemenskap och glädje som uppstår är oslagbar. Man kommer hem lyrisk och tankad med en massa ny härlig energi."
Föregående bild
Nästa bild

Kontakta mig

Jag återkommer inom 48 h på vardagar.

Är det mer akut? Ring mig! 

Kontakta mig direkt

Fyll i dina uppgifter här

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.