fbpx

TJÄNSTER

Vill du vara en ledare bland alla andra eller vill du vara den där ledaren som andra minns och vill lära av? 

Vill ni vara ett företag bland alla andra eller det där extraordinära som vinner medarbetare och kunders hjärtan?

 
Om du INTE vill vara som alla andra, så har du hamnat rätt. Välkommen att titta närmare på mina tjänster här nedan.  

Jag utgår alltid från forskningsbaserade verktyg. Men jag gör inget enligt ”one-model-fits-all”. Varje uppdrag anpassas utifrån ditt och företagets nuläge. 

Kontakta mig för förfrågan och offert. Jag tar också gärna ett förutsättningslöst möte för att höra mer om dina behov och önskemål.  Om det känns rätt blir det lätt.

 

Varje coachnings tillfälle är unikt. Du kanske vill förbättra din kommunikation, delegera bättre eller bygga en tryggare kultur?

Jag erbjuder individuell coachning till dig som ledare utifrån dina behov. Tillsammans bygger vi upp dig och ditt ledarskap inifrån och ut, utifrån och in. Effektiviserar dina processer och sätter rätt riktning för dig framåt.

Läs mer om 1-1 coachning 

För företag som vill utbilda och utveckla sin personal i självledarskap. 

Läs mer om innehåll och upplägg här

 

Ett sidospår men som är en stor del av mitt liv och passion är dans och träning. Ofta i kombination med självledarskap. Men det kan lika gärna vara att du vill boka en dansknorr på nästa konferens. 😉 

 

DANSINSLAG TILL KONFERENS ELLER KICKOFF
Jag gör både uppvisningar (tillsammans med min partner) och/eller lär er dansa som en del av kickoffen/konferensen.  Och vet du, alla kan dansa, även de som säger sig ha två vänsterfötter. 😉 

Jag använder också dans som ett sätt att beskriva och uppleva ledarskap och teamkultur. Så är ni nyfikna på att testa något nytt som ger mening direkt, kontakta mig här så pratar vi vidare. 

 

DANS
Tänk om lite danssteg är det du behöver för att skapa framåtrörelsen i livet? Jag har livslång erfarenhet av flera olika dansstilar/ genre och kan erbjuda dig som privatperson eller företagskund ett svettigt danspass alt. danskurser fyllt av passion och glädje! Eller är det en möhippa/svensexa/bröllopsdans du är ute efter?

Jag vill ha mer dans i mitt liv

 

TRÄNINGSRESOR & BOOSTANDE WEEKENDS

Vill du åka på en  dans/träningsresa eller delta på en boostande weekend som gör dig kär på livet!? Följ med mig till en plats där du kan landa i den du vill vara. Där du hinner reflektera, utan krav och prestation. För dig som vill omfamna ditt liv nu, inte sen.

Jag vill veta mer om resor & weekends 
TJÄNSTER - bli en bättre ledare