fbpx

Föreläsningar som utbildar, inspirerar och motiverar!

Föreläsningar om ledarskap och personligt ledarskap som får dig som ledare och dina medarbetare att bli starkare tillsammans.

Ökad självinsikt och verktyg som leder till att ni kan förstå er själva och varandra bättre på ett djupare plan. Vilket leder till förbättrade samarbeten, tydligare och bättre kommunikation samt mer välmående, engagemang och förmågan att påverka sin egen och andras motivation. Starkare team- och företagskultur helt enkelt!

Räkna med en resa i humor, mod,
reflektioner, metaforer, interaktiva inslag, förståelse och en och annan "aha"-upplevelse.

Vill du bli berörd?

Här listar jag mina mest populära föreläsningar. Alla föreläsningar tar utgångspunkt i vetenskaplig forskning och teorier. Som sedan bakas in i en härlig mix av metaforer, story telling och medmänsklighet. Humor, mod, allvar, tänkvärt. Föreläsningarna tar dig med på en resa i känslor och reflektioner. Känn efter vilken som skulle passa dig, ditt team och företag bäst.

Moving Boundaries

Skapa självstyrande team och öka tillväxten med självledarskap!

Det har aldrig varit viktigare med självledarskap och förmågan att tidsstyra och prioritera rätt. Vi kan inte göra allt för alla och du som ledare kan inte skapa självinsikt, medvetenhet och drivet att kontinuerligt lära. Men det kan varje individ göra – genom att leda sig själv! Genom självledarskap blir du bättre på att leda dig själv i stort som smått och det leder till bättre förståelse, kommunikation och ett mer välmående team. Och ett välmående team presterar bättre – mycket bättre! 

Föreläsning Moving Boundaries – Skapa självstyrande team och öka tillväxten med självledarskap! är nyckeln till att frigöra den fulla potentialen i varje medarbetare och därigenom öka er tillväxt och ert välmående som team. 

Investera i dina medarbetares utveckling och se hur ni tillsammans kan nå ännu bättre resultat! Och det utan att du som ledare ska behöva lägga mer tid för det kommer dina medarbetare att göra! 

Missa inte denna föreläsning som blir en katalysator för ett starkt och välmående 2024! 

The best time to start was yesterday. The next best time is now. Just do it

Fire together - Wire together

Vill du och ni lyckas med att bygga ett företag och team som mår och presterar bra? 

I så fall behöver du och ni fokusera på just det som får er att bindas samman till ett tajt team. What fires together, wires together. I den här föreläsningen ger jag er verktygen för att ni sedan ska kunna börja bygga det ni vill stå och jobba för. Så gör er beredda på att inse och hantera kraften i vad som händer när ni börjar kroka arm och era hjärnor avfyras gemensamt mot målet. 

Vad får ni ut av föreläsningen?

Du och ni får vassa tips, reflektionsönvingar och verktyg i enkla steg-för-steg strategier och processer. För att ni lättare ska kunna leda både er själva och varandra på ett sätt som skapar bl. a ökat välmående, engagemang, motivation och lönsamhet. 

Hjärnan - Gör din boss till din bästa vän

En inspirerande och motiverande föreläsning som får dig att vilja ta action mellan och efter skratten!

Hjärnan är din boss. Punkt. Så lika bra du blir bästa vän med den. Och hur behandlar man en bästa vän?!

Beslutsfattande och rörelse. Vila och andning. Tankar och kost. Allt påverkar oss och behöver vara i balans. Vår hjärna har huvudrollen i våra liv, så vad kan vi påverka direkt och indirekt för att ge den och oss bästa förutsättningarna?

Välkommen till en föreläsning i både teori och praktik. Där ni får med er mycket kunskap om hur var och en av er kan vässa sin hjärna genom att förstå mer hur den faktiskt fungerar och reagerar på den input vi får både runt omkring och inuti oss själva.

Lär er utifrån en förståelse för hjärnan som boss, hur ni enskilt och tillsammans kan göra fler medvetna val som ger mer KRAFT. 

Vad får ni ut av föreläsningen?

De som deltar får genom interaktiva övningar i föreläsningen en bättre förståelse för vad som kan orsaka obalanser i oss och hur vi gör för att hitta tillbaka till balans. Ni får också med er enkla och konkreta verktyg att utforska och testa enskilt och tillsammans. För att se vad som fungerar bäst för var och en av er. Så att du och ni oftare kan ha det som du/ni önskar och behöver.

Det finns inga metoder som fungerar på alla, vi är unika individer varje en av oss. Därför behöver det finnas verktyg att använda sig av som är flexibla och modifierbara. Det får ni med er under den här föreläsningen. 

Kontakta mig för en skräddarsydd föreläsning

Önskar ni en mix av ovan föreläsningar eller ha ett ännu mer specifikt fokus på något av mina specialist områden ovan? Hör då av dig så sätter jag ihop något just för er!

Sagt från tidigare kunder

Så fantastiskt att få ha dig på scenen idag - Du är grym 🤩 Alla va supernöjda! Det känns som att du hade kunnat föreläsa för det här gänget hur länge som helst, alla var verkligen engagerade och tiden gick så fort.

Ämnet självledarskap är något som vi behöver jobba med i personalen. Mår de bra så kan de även leverera i världsklass. Du gjorde det väldigt tydligt idag - Alla behöver ta kommandot över sitt eget liv.

Hela du är verkligen så mycket våra värdeord: Levererar med GLÄDJE, PASSIONERAT från hjärtat med OMTANKE till alla du möter !"

Linda Johansson

Platschef, Wellness Studio

Rebecca är en fantastiskt inspirerande och glädjespridande föreläsare. Föreläsningen blandades med praktiska tips i självledarskap och roliga kroppsövningar med inslag av dans. Övningarna och dansen är inget någon behöver vara orolig för, alla var med på detta och alla tyckte att det var rolig.

Rebecca föreläser på ett pedagogiskt och naturligt sätt om hur vi kan hantera och påverka ansträngda situationer i våra liv privat eller på arbete. Alla våra 90 medarbetare var lyriska efter föreläsningen och glädjen i rummet var väldigt påtaglig hos medarbetarna. Många av medarbetarna uttryckte att det var den bästa föreläsningen på länge!

Maria Pettersson

Enhetschef/ Barnsjuksköterska Sollentuna och Rotebro BVC samt Sollentuna Amningsmottagning 

Kontakta mig

Jag återkommer inom 48 h på vardagar.

Är det mer akut? Ring mig! 

Kontakta mig direkt

Fyll i dina uppgifter här

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.