fbpx

DANSA ÄR LIVET!

Jag har en livslång erfarenhet av dans inom flera olika genrer, därför kan jag också erbjuda dig som privat eller företagskund ett brett register att få dansa loss till.

Du/ni bestämmer och sen släpper vi lös. Danser jag har tävlat och tränat inom är latinamerikanska danser (cha-cha, rumba, samba, jive, salsa, merengue, bachata, reggaeton mfl).

Just nu dansar, tränar och instruerar jag mest i afrodans, bugg och foxtrot. Jag har instruerat och koreograferat andra dansklasser, bl. a Dansaerobic och Zumba. Utöver det har jag även tävlat i bugg, vilket jag fortfarande tränar och är ute och instruerar i runt om i landet med min man. 

Dansa kan alla göra. Jo, alla..även du som anser dig ha två vänster fötter! För dans handlar om att finna din egen tolkning av en rörelse, där du känner att din kropp får uttrycka det du hör och känner till musiken, Jag har dansat i hela mitt liv och den glädje, passion och frihet som dansrörelser skapar i min kropp, vill jag förmedla till dig!

Oavsett om det är att du själv vill lära dig dansa, glädjas åt någon som utmanar sig själv eller njuta av en dansuppvisning.

Danskurser

Vill du eller ni lära er bugga eller foxa?
Vill du lära dig och din respektive att dansa? Eller är ni en hel grupp som vill känna på lite sköna bugg- eller foxmoves?

Jag tillsammans med min man Jonas skräddarsyr ett upplägg utifrån era önskemål. Ett uppskattat upplägg brukar vara danshelg på ett hotell inkl. god mat och dryck (och kanske lite SPA?)

Pris beror på upplägg, så skicka gärna en förfrågan! 

Under året är vi ute runt om i Sverige och instruerar i slowbugg, performance ladies/men, parträning, bugg – tempo, rytmik, musikanpassning mm. Mellan 2009 – 2018 instruerade vi under v. 26 på det stora ”danslägret” Sverige Dansar i Västervik. Numera hittar ni oss på Böda Sands träningsvecka v. 26, där vi instruerar ett gäng klasser. 

Dansuppvisning

En dansuppvisning kan vara till ett event på jobbet, en konferens eller fest. Önskar ni ett speciellt tema på dansuppvisningen eller vill ni bara att det ska hända något fartfyllt?

Vi (jag och min man/danspartner) skräddarsyr dansuppvisningar för ditt evenemang, litet som stort. Alltifrån fest på lokal till större sammankomster. Vi har gjort ett flertal dansuppdrag med olika förutsättningar och publik. Vi lyssnar till vad ni önskar, för att lämna ett bestående minne.
Ni kan välja att köpa ett färdigt upplägg eller att vi koreograferar nytt utifrån önskemål.

Här är ett smakprov på hur en av våra uppvisningar kan se ut. I den här dansuppvisningen har vi en tempofylld start för att sedan avsluta showen med lite lugnare dans. Tillsammans med er kan vi komma fram till vad som passar just ert arrangemang. Vi har många års erfarenhet av dans och dansuppvisningar.

Möhippa eller svensexa?

Chairtease, att dansa “the bedroom dance” med stol, är en populär träningsform i USA.

Det kan bli ett riktigt roligt inslag på möhippan eller svensexan. Hur mycket är den blivande bruden eller brudgummen beredd att släppa loss? Finns sängkammarblicken där och hur går det egentligen att rulla på höfterna och svassa runt stolen?

Vi behåller kläderna på och det går fint att dansa barfota. Max 10 personer kan delta, men det går fint för resten av gänget att vara på plats och skapa en kul och avslappnad stämning.

Jag kan vara flexibel på att ordna lokal eller att jag kommer till er. Kontakta mig för pris, som varierar utifrån de önskemål om låt mm ni har. Jag kan erbjuda färdiga låtar och koreografi, alternativt att ni har en låt ni vill att jag koreograferar en dans till.

En annorlunda bröllopsdans?

Överraska gästerna?

Att välja bort den traditionella bröllopsvalsen för något som är mer ert eget personliga avtryck på bröllopsdansen blir allt vanligare!

Jag och min man valde att på vårt bröllop göra ett medley. Ett medley som blev en historia utifrån texten i låtarna. Kanske vill ni göra det, eller bara få några sköna moves till er favoritlåt? Vi hjälper er att göra en koreografi som passar er till den musik ni önskar, nybörjare som erfaren.

Det är er dans och den ska levereras med kärlek, glädje och självförtroende!