fbpx

GDPR

Jag bekräftar att jag är minst 16 år eller äldre

Jag har läst och accepterat alla EULA, villkor, policy för godtagbar användning och / eller tillägg för databehandling som har tillhandahållits mig i samband med programvaran, produkterna och / eller tjänsterna.

Jag har fått fullständig information och samtycker till insamling och användning av mina personuppgifter för alla ändamål i samband med programvaran, produkterna och / eller tjänsterna.

Jag förstår att vissa uppgifter, inklusive personuppgifter, måste samlas in eller bearbetas för att ni ska kunna tillhandahålla produkter eller tjänster som jag har begärt eller kontrakterade. Jag förstår att det i vissa fall kan krävas att använda cookies eller liknande spårning för att tillhandahålla dessa produkter eller tjänster .

Jag förstår att jag har rätt att varje år få tillgång till alla personuppgifter som ni har fått eller samlat in om mig. Ni har gått med på att förse mig med mina personuppgifter i ett läsbart format.

Jag förstår också att jag kan återkalla mitt samtycke och att jag har rätt att  be er ta bort mina uppgifter i era system. Om jag återkallar mitt samtycke kommer ni att sluta samla eller behandla mina personuppgifter. Jag förstår att om jag återkallar mitt samtycke kanske ni inte kan tillhandahålla avtalade produkter eller tjänster till mig, och jag kan inte hålla er ansvarig för det.

På samma sätt, om jag begär att plockas bort ur ert system så kommer ni att ta bort den information ni har om mig eller  göra den otillgänglig. Jag förstår också att om det finns en tvist angående mina personuppgifter kan jag kontakta någon som är ansvarig för att hantera datarelaterade problem. Om vi ​​inte kan lösa något problem kommer du att tillhandahålla en oberoende tjänst för att arbitrera en lösning. Om jag har några frågor angående mina rättigheter eller integritet kan jag kontakta den angivna e-postadressen, [email protected].Kontakta oss

Om du har några som helst funderingar kring hur och varför vi hanterar dina personuppgifter är du varmt välkommen att kontakta oss direkt på [email protected].