fbpx

DANS & TRÄNING WEEKEND/RESOR

Jag vill ta dig med till platser där du kan få landa in i den du verkligen vill vara. Där du hinner reflektera och förstå att du är unik och bra precis som du är. Dans- och träning på weekends och resor utomlands. Utan krav och prestation, där jag vill bidra till att du ska finna din egen kraft, väg och leva mer DITT livs dans. Livet pågår och vi med det.

Så följ ditt vilda hjärta och omfamna ditt liv nu, och inte sen.

dans-& träningsweekends - sverige

Nedan hittar du kommande dans och träningsweekends i Sverige. Det kan vara för dig själv, med en vän eller kanske med din partner. Varmt välkommen att hänga på mig!

LIVE YOUR RHYTHMS WITHIN - WEEKENDS

Live YOUR rhythms within är ett boost event för att stärka dig. Det är ett feelgoodevent för HELA dig! Inga förkunskaper behövs. 

Hela du, hjärna, hjärta och kropp kommer bli så boostad. Kravlös dans och funktionell träning. Sköna yoga moves, föreläsning och mini workshops. Allt med syfte att stärka hela dig. Inifrån och ut. Utifrån och in.

DANSKURSER - WEEKENDS

Här nedan hittar du weekends med danskurser i bugg och foxtrot. Vi håller kurser på olika nivår och tycker dans är det roligaste som finns att få dela och lära ut i. Alla våra helgkurser bygger på kravlös dans med mycket skratt och värme. Varmt välkommen att boka in dig på en härlig danshelg med oss!

Efter 15 dans-& TRäningsresor till italien är det dags för något nytt!

Klurande, undersökande och planerande är fullt i gång. Så fort min nya idé är sjösatt kommer jag lägga upp information och möjlighet till anmälan här! Vill du vara säker på att få veta först när jag släpper nästa resa och resmål? Maila mig på rebecca[a]movingboundaries.se och be mig sätta upp dig på VIP-listan.